Opleverschoonmaak

Aan het eind van een bouwproject moeten alle puzzelstukjes tegelijk samenvallen. U wilt het bouwproject op een positieve manier afgronden. Eén van de belangrijke punten aan het eind van een project is de opleveringsschoonmaak. Afhankelijk van het project gaat het bij de opleveringsschoonmaak voornamelijk om dat alle kamers, toiletten, badkamers, keukens, ramen en dergelijke glimmen, zodat u tevreden en met een gerust hart kunt terugkijken op een geslaagd project.

Ervaren personeel met vakkennis

Opleverschoonmaak is een vak apart. Tijdens de opleverschoonmaak wordt immers vaak nog de laatste hand gelegd aan de nieuwbouw, verbouw of renovatie. De medewerkers van Fiqs voeren uw opleverschoonmaak zonder enige moeite voor u uit. Zo heeft u hier geen omkijken meer na en kunt u rekenen op een goed opgeleverd pand.

Mensen en middelen

Doordat wij een groot personeelsbestand hebben, kunnen wij opleverschoonmaak op korte termijn inplannen. Zo wordt u te allen tijde voorzien van een schoon pand, ook wanneer de oplevering eerder is dan verwacht. Het aantal schoonmakers die wij inzetten voor uw project is afhankelijk van de grootte van het betreffende pand. Ook is hierbij van belang in welke tijdsduur u het af wilt hebben. Uiteraard geldt, hoe meer schoonmakers wij inzetten, hoe sneller de klus is geklaard. Dus afhankelijk van uw wensen en behoeften wordt het aantal medewerkers bepaald.

Actief door heel Nederland!

Fiqs is actief in de gehele Randstad en daarbuiten.
Opdrachtgevers uit Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en omringende plaatsen weten ons te vinden voor diverse diensten.
Bekijk hier wij voor jou kunnen doen.

Informatie over Fiqs

Met meer dan 5 jaar ervaring in de schoonmaak dienstverlening is Fiqs dé specialist voor het uitbesteden van jouw klus. Van het schoonhouden van een bouwplaats tot het dagelijks onderhouden van kantoorgebouwen. 

Vragen? Bel ons op (085) 130 84 59
of mail ons via het onderstaande contactformulier.

Stel hieronder uw vraag en u krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Mededeling!

Sommige delen van deze website zijn niet functioneel. Website is op dit moment in onderhoud, excuses voor het ongemak.