Bouwopruiming

Dé specialist in bouw- en keetschoonmaak Jij en je personeel hebben immers andere kwaliteiten. De schoonmaak van de bouwplaats kun je daarom het best uitbesteden aan een professioneel schoonmaakbedrijf. Kies daarom voor Fiqs. Met jaren ervaring en ruim 250 medewerkers zijn wij de onbetwiste specialist in bouwschoonmaak in de Randstad en omstreken.

Bij het realiseren van een bouwproject is het halen van deadlines van levensbelang. Het is daarom fijn dat de medewerkers op een bouwplaats ongestoord en veilig kunnen werken. Onze bouwopruimers zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van jouw bouwplaats. Fiqs levert professionele en vakbekwame bouwopruimers met verstand van zaken. Onze bouwopruimers zorgen ervoor dat de bouwplaats er 24/7 spik en span uitziet. Bij Fiqs geloven we erin dat een goede bouwopruimer hét verschil kan maken als het gaat om ondersteuning van timmerlieden, bouwvakkers en de andere medewerkers die actief zijn op jouw bouwproject. Hieronder een overzicht van de diensten van onze bouwopruimers:

  • Het afvoeren van puin
  • Het opruimers van gereedschap
  • Trappenhuis schoonmaken bij een renovatie
  • Hekken plaatsen en afvoeren
  • Glasbewassing

Actief door heel Nederland!

Fiqs is actief in de gehele Randstad en daarbuiten.
Opdrachtgevers uit Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en omringende plaatsen weten ons te vinden voor diverse diensten.
Bekijk hier wij voor jou kunnen doen.

Informatie over Fiqs

Met meer dan 5 jaar ervaring in de schoonmaak dienstverlening is Fiqs dé specialist voor het uitbesteden van jouw klus. Van het schoonhouden van een bouwplaats tot het dagelijks onderhouden van kantoorgebouwen. 

Vragen? Bel ons op (085) 130 84 59
of mail ons via het onderstaande contactformulier.

Stel hieronder uw vraag en u krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Mededeling!

Sommige delen van deze website zijn niet functioneel. Website is op dit moment in onderhoud, excuses voor het ongemak.